Primera carrera universitaria de Retail

por | Jun 7, 2010 | 0 Comentarios

PORTES OBERTES A ESCODI PER INFORMAR DE LA PRIMERA CARRERA UNIVERSITÀRIA DE RETAIL – COMERÇ A L’ESTAT

EL GRADUAT DE COMERÇ PROTAGONISTA D’UN REPORTATGE DE TV

– El dilluns 14 de juny ESCODI celebra una jornada de portes obertes per informar sobre el Graduat en Direcció de Comerç i Distribució. La primera promoció de directius en retail es graduarà a finals d’aquest curs.

– El programa d’economia VALOR AFEGIT del Canal 33, dirigit per Albert Closes, emet un reportatge sobre aquesta primera carrera universitària de retail – comerç al país. Una titulació pròpia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que imparteix l’ESCODI (Escola Superior de Comerç i Distribució). Podeu veure el reportatge a l’enllaç següent:

http://www.tv3.cat/videos/2929250/La-universitat-del-comerc

El Graduat en Direcció de Comerç i Distribució, únic a Espanya del sector, és una titulació universitària de títol propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A la jornada de dilluns 14 de juny a les 17 hores hi podran assistir totes aquelles persones interessades en el Graduat i els seus acompanyants. Es farà un recorregut per les instal•lacions d’ESCODI al Vapor Universitari (c/ Colom 114 de Terrassa), es lliurarà la guia informativa del Graduat i es realitzarà una sessió per explicar els continguts i l’organització del Graduat en Direcció de Comerç i Distribució, sortides professionals, metodologia…

El Graduat en Direcció de Comerç i Distribució és una proposta formativa universitària que s’imparteix a Terrassa i que respon a l’interès formatiu d’aquelles persones que els agradi el món de les botigues, conèixer els aspectes psicològics que impulsen a comprar i volen adquirir habilitats directives per aspirar a una carrera professional prometedora. De fet, el retail – comerç i la distribució s’estan sofisticant, les seves empreses estan desenvolupant projectes d’expansió i requereixen professionals per ocupar llocs de responsabilitat amb formació superior i coneixements molt específics del sector. ESCODI i la UAB, amb la cooperació i patrocini d’empreses líders, impulsen la primera carrera universitària especialitzada en la direcció i gestió de l’empresa comercial.

El reportatge

TV3 es va interessar pel Graduat que s’imparteix a Terrassa com a carrera pionera a tot l’Estat espanyol. En ell s’hi veu els alumnes de tercer curs que conformen la primera promoció d’aquesta carrera universitària i que es graduaran al finalitzar aquest curs 2009- 2010.

El reportatge explica les característiques dels estudis que es realitzen al Graduat en Direcció de Comerç i Distribució a través de l’experiència d’un dels seus alumnes de tercer, en Miguel Angel Velázquez. Ell, com altres companys, és fill de comerciants, treballa en el sector i vol formar-se per a fer carrera professional com a directiu o empresari en retail – comerç o distribució.

Al reportatge es pot veure les classes dinàmiques que s’imparteixen a l’ESCODI, centre dedicat a la formació de sector comerç i vinculat a la UAB, on també hi participen directius d’importants empreses de la distribució (en el reportatge es veu el Director d’Expansió de CAPRABO, que intevenia el dia de la gravació com a ponent invitat en l’assignatura Models i Estratègies de Creixement en el Comerç).

El reportatge també aporta el punt de vista empresarial sobre la necessitat de disposar de directius formats específicament en el retail – comerç. Aquest punt de vista, l’aporta el Director de Formació d’AKI, empresa on l’estudiant Miguel Àngel Velàzquez està realitzant les pràctiques acadèmiques.

Podeu veure el reportatge a l’enllaç següent:

http://www.tv3.cat/videos/2929250/La-universitat-del-comerc

Nota de prensa de ESCODI 03/06/2010 vía SIP AGECU (www.agecu.es )

Publicaciones relacionadas

Comentarios

0 Comments

0 comentarios

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información- Gestionar preferencias
Privacidad
Hablar en WhatsApp
1
👋🏻 Hola! ¿Necesitas ayuda?
Hola! 👋🏻
¿En que podemos ayudarte?